Penge tilbage i SKAT?

Har du i dag en revisor, der blot udarbejder regnskabet uden at rådgive dig om muligheder og  faldgrupper, så risikere du udover, at skulle betale revisorregningen, at tabe penge!

Revisionsfirmaet Advice hjælper dagligt kunder med indhente oversete og uventede penge tilbage i SKAT. Vi har specialister der alene beskæftiger sig med dette.

Op til 40.000 tilgode hos SKAT?

Kunder er normalt skeptiske i begyndelsen af processen, men når vi indleder dialogen omkring behovet for rådgivning på SKAT og i relation til deres tidligere selskaber og tilbyder en snak med 1-2 reference personer der har været i samme situation som kunden. Så får kunderne øjne op for at de har alt fra 5.000-40.000 kr. at indhente hos Skattevæsenet.

Revisionsfirmaet Advice vil også meget gerne hjælpe dig igang med indhente penge du har tilgode hos SKAT.

Hos Revisionsfirmaet Advice gør vi os umage i, at rådgive dig om, hvordan du får mere ud af den sidst tjente krone. Vi er stolte over at kunne påstå, at vi har optimeret indtjening hos samtlige af vores kunder.

Vi tilbyder endda “No cure No fee” (gratis ved ingen udbytte) sagsbehandling i forbindelse med skattesager ved lukkede selskaber.

Kontakt os allerede idag for et gratisog uforpligtende møde!

Processen fra du siger JA!

√ Vi kontakter dig for at introducerer din personlige rådgiver
√ Der indhentes info og foretages en konkret vurdering af oversete og uventede tilgodehavender hos SKAT
√ Der påbegyndes en sag hos SKAT
√ Der indhentes evt. yderligere info eller dokumentation
√ Vi understøtter dig med professionel og kompetent rådgivning
√ Vi sørger for den nødvendige dialog med SKAT
√ Du modtager udbytte fra SKAT
√  NO CURE NO FEE√