Den forkerte revisor kan koste dig en formue

Har du i dag en revisor, der blot udarbejder regnskabet uden at rådgive dig om muligheder og faldgrupper, så risikere du udover, at skulle betale revisor regningen, at tabe penge!

Vi mener det er vigtigt, at man vælger den rigtige revisor eller regnskabskonsulent. En der sætter sig i din virksomhed og forstår både den kortsigtede og langsigtede strategi.

Hos Revisionsfirmat Advice gør vi os umage i, at rådgive dig om, hvordan du får mere ud af den sidst tjente krone. Vi er stolte over at kunne påstå, at vi har optimeret indtjening hos samtlige af vores kunder ved god proaktiv rådgivning og korrekte valg.

Årsregnskab, digitale regnskaber, skatteregnskab – ukendte begreber?

For at lave regnskab i dag, kræver det en vis kendskab til danske og europæiske momsregler, A-skat, arbejdsmarkedsbidrag, lønsumsafgift, lønregnskab, momsafstemning, grønne afgifter, refusionsordninger og meget andet.

Herudover kræver det en vis overblik og forståelse for eksempelvis SKAT og Erhvervsstyrelsens-systemer. Indberetning af oplysninger til offentlige myndigheder anbefaler vi derfor at overlades til os

Tal handler ikke bare om resultater, men også om muligheder!

Hos Revisionsfirmaet Advice har vi en proaktiv tilgang til regnskab. Vi ved, at vores kunder ikke alene efterspørger regnskabs ekspertise, men i høj grad også rådgivning.

Oftest stilles følgende spørgsmål:

Q: Hvordan Skal Jeg Forstå Tallene?
A: Det kan nemt blive vanskeligt at gennemskue, hvordan man skal få tallene til at hænge sammen. Vores ekspertise vil forenkle forståelsen af tallene for dig!

Q: Hvad Er De Udtryk For?
A: Revisionsfirmaet Advice vil kunne give dig en indføring i de grundlæggende regnskabsbegreber, der giver dig den ukyndige mulighed for at følge med, når der drøftes virksomhedems økonomi.

Q: Hvordan Kan Jeg Bruge Dem Ift. Udvikling I Min Virksomhed?
A: Få afklaret hvad dine styrker og svagheder er, så du ved, hvor du skal sætte en ekstra indsats ind for at blive bedre eller få hjælp udefra.

Vi opfordrer alle vores kunder og potentielle kunder til, at vælge en revisor eller regnskabs firma der fokusere på muligheder fremfor resultater.

Kontakt os i dag så kan vi nemlig se på hvordan vi kan optimere dine muligheder og gør din virksomhed mere værd for dig!